Grundströmer Design Inredning Styling har egentligen funnits som idé och legat och grott hos mig i hela mitt yrkesliv. Efter många år som inredare i Sverige levde och arbetade jag på olika platser i Europa under 10 års tid. Min stora passion i livet är att skapa unika miljöer med allt vad det innebär från att förstå och tolka de personer som ska leva (eller bo) där, göra planer och ritningar till att ansvara för att alla praktiska moment genomförs. 

Det viktigaste av allt är förstås resultatet. Den lycka jag känner när uppdragsgivaren får se det färdiga resultatet – ett personligt, besjälat hem eller arbetsmiljö – är obeskrivlig. Det är den passionerade känslan jag brinner för, att skapa och tolka personliga miljöer utifrån de människor som ska leva eller jobba där. För mig är ett hem inte en massa möbler och prylar, det är något mycket mer än så. En miljö ska vara besjälad av de människor som ska vara där. Därför blir mina projekt alltid unika. Jag blandar antikt och vintage med nytt, i alla prisklasser. Ofta får jag frågan om vad som är signifikativt för mitt formspråk och stil. Om jag måste välja blir det personlighet, glädje, humor med en nypa magkänsla och alltid med en internationell touch.

Nu förverkligar jag min dröm och förutom inredningsuppdrag så producerar jag kompletta redaktionella uppdrag för tidningar så som Elle Interiör, Sköna Hem, Residence och många fler. Passionen för egen formgivning / stylist tjänster har sin utgångspunkt på Atelje 54, Luntmakaregatan 54, Stockholm.
Kom gärna förbi!